Mieliśmy marzenie…
Stworzyć w Lubinie restaurację, której dotychczas w Naszym rejonie nie było. Wyjątkową, tak bardzo jak wyjątkowy jest Niebieski Homar trafiający się raz na 200 milionów razy. W eleganckim, a zarazem przytulnym wnętrzu częstować gości potrawami pełnymi smaków, wyśmienitym lanym piwem i winem. Od tradycyjnej zupy frutti di mare i świeżych owoców morza po żywe homary i ostrygi z naszego jedynego w rejonie homarium.
Udało się!!!
Powstała restauracja Niebieski Homar. Położona przy ulicy Zielonogórskiej 1. Pracujemy nie tylko jako restauracja a’la carte, ale też przygotowujemy posiłki na przyjęcia weselne, imprezy okolicznościowe oraz spotkania biznesowe. Latem nasza restauracja zostaje wzbogacona o ogródek.
Łukasz Ćwiertniewicz
Właściciel
Nad całą maszyną nazywaną Restauracja Niebieski Homar piecze pełni jej twórca – Łukasz Ćwiertniewicz. Jego kreatywność, dobry gust, dbałość o każdy szczegół, a przede wszystkim uśmiech i życzliwość tworzą to miejsce tak wyjątkowe jak niebieski homar. Dzięki jego pasji i profesjonalizmowi, dbałości o każdy szczegół każdy gość powinien poczuć się wyjątkowo.
- Phone:+48510510659
- Email:restauracja@niebieskihomar.pl
Krzysztof Kuśmierek
Manager
Z zawodu doświadczony szef kuchni, znalazł swoją ścieżkę rozwoju jako manager restauracji. Dzięki niemu Restauracja Niebieski Homar działa jak szwajcarski zegarek. To do jego obowiązków należy kontrola i koordynacja działania kuchni i sali restauracyjnej. Nie lubi rutyny, swoją kreatywność przenosi na swoich współpracowników. Uważa, że praca z ludźmi jest jego powołaniem.
- Phone:+48533229503
- Email:restauracja@niebieskihomar.pl